Κρήτη: Κινητοποίηση στην Αθήνα την ημέρα της ψήφισης των Συμφωνίας των Πρεσπών ετοιμάζει το “Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίινημα Κρητών”

Κανένα σχόλιο

Και από την Κρήτη οργανώνεται κινητοποίηση ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Με ανακοίνωσή του το “Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών” ενημερώνει για τη διοργάνωση της μεταφοράς πολιτών από την Κρήτη προς την Αθήνα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών, στην Πλατεία Συντάγματος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: “ως Έλληνες Πατριώτες θα βρεθούμε στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή, όποτε χρειαστεί και όπως απαιτούν οι περιστάσεις, ώστε να διατρανώσουμε και να επιβάλλουμε τη βούληση των Ελλήνων πολιτών, στην οποία η όποια ελληνική κυβέρνηση οφείλει να υποτάσσεται κι όχι στα ξένα πολυεθνικά συμφέροντα κατοχικών δυνάμεων ή στις ιδεοληπτικές της αγκυλώσεις”

Ολόκληρο το κείμενο έχει ως εξής:

"Sponsored links"

Το Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών καλεί τους Κρήτες Πατριώτες να βρεθούν στις επάλξεις του αγώνα, για την υπεράσπιση της Μακεδονίας μας και την αποτροπή διαμελισμού της Πατρίδος, ΚΑΙ στο Συλλαλητήριο της 20 Ιανουαρίου 2019, αλλά, κυρίως, όταν το αντεθνικό Καθεστώς τολμήσει να φέρει το προδοτικό Προσύμφωνο των Πρεσπών προς επικύρωση στη Βουλή των Ελλήνων!

Εμείς, ως Έλληνες Πατριώτες θα βρεθούμε στην Πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή, όποτε χρειαστεί και όπως απαιτούν οι περιστάσεις, ώστε να διατρανώσουμε και να επιβάλλουμε τη βούληση των Ελλήνων πολιτών, στην οποία η όποια ελληνική κυβέρνηση οφείλει να υποτάσσεται κι όχι στα ξένα πολυεθνικά συμφέροντα κατοχικών δυνάμεων ή στις ιδεοληπτικές της αγκυλώσεις!

Το Συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου θα είναι η λαοθάλασσα που θα πνίξει τις όποιες ανθελληνικές ονειρώξεις των εμπνευστών και συντακτών της κατάπτυστης και ανθελληνικής Συμφωνίας των Πρεσπών!! Ζήτω η Μακεδονία!! Ζήτω η Ελλάς!!

ΥΓ: Τηλέφωνα επικοινωνίας για κατοχύρωση φτηνών εισιτηρίων από Χανιά προς Πειραιά και Πλατεία Συντάγματος μετ’ επιστροφής – έχει επιτευχθεί έκπτωση 50% ακτοπλοϊκών εισιτηρίων – πλοία της ΑΝΕΚ 6972831596 και 6980578056

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις