Κρήτη: Κυβερνητικές δεσμεύσεις προς τους παραδοσιακούς αποσταγματοποιούς για αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την τσικουδιά

Κανένα σχόλιο

Διαβεβαιώσεις στους παραδοσιακούς αποσταγματοποιούς για αλλαγή της νομοθεσίας που αφορά την τσικουδιά και του τσίπουρου έδωσαν αρμόδια κυβερνητικά στελέχη.

Την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος Αμβυκουχων Αμπελοκαλλιεργητων, Βασίλης Παπαγρηγοριου και ο Αντιπρόεδρος, Αναστάσιος Βρεντζος, ο οποίος εκπροσώπησε την Κρήτη.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών βουλευτές της ΝΔ, ανάμεσα στους οποίους και ο Ηρακλειωτης Μάξιμος Σενετακης, όπως επίσης και ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρων Χιλετζάκης.

"Sponsored links"

Οι διαβεβαιώσεις που δόθηκαν στους παραδοσιακους αποσταγματοποιους είναι, όπως ανακοινώθηκε, απόρροια της συνεργασίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων και του Χημείου του κράτους

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις