Κρήτη: Λουκέτο σε τρία καταστήματα λόγω παραβίασης των μέτρων για των κορωνοϊό – 37 πρόστιμα για μάσκα στην Κρήτη, τα 24 στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Το μέτρο της αναστολής λειτουργίας επιβλήθηκε σε τρεις επιχειρήσεις στην Κρήτη, λόγω παραβίασης των μέτρων για αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για ένα καφέ μπαρ στα Χανιά και μία ταβέρνα στο Λασίθι που σέρβιραν μετά τις 12 το βράδυ. Οι αρχές βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ έκαστος ενώ αναστέλλεται η λειτουργία τους για τρεις ημέρες.

Την ίδια ώρα, στο Ηράκλειο «σφραγίστηκε» κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για 15 ημέρες εξαιτίας του ότι υπήρχαν υπεράριθμοι πελάτες με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες να πρέπει να πληρώσουν το ποσό των 10.000 ευρώ.

"Sponsored links"

37 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκαν οι έλεγχοι για τη χρήση μάσκας σε εργαζόμενους και πολίτες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας βεβαιώθηκαν 37 συνολικά πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε όλη την Κρήτη.

Η κατανομή των προστίμων έχει ως εξής:

Χανιά: 24 πρόστιμα σε πεζούς

Ρέθυμνο: 5 πρόστιμα συνολικά, τρεις σε εργαζόμενους και δύο σε πελάτες σούπερ μάρκετ.

Ηράκλειο: 4 πρόστιμα συνολικά, δύο σε υπαλλήλους, ένα σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σε ιδιοκτήτη παντοπωλείου.

Λασίθι: 4 πρόστιμα συνολικά, δύο σε πελάτες και δύο σε οδηγούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

cretapost.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις