20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Μαυροπουκαμισάδες έκλεψαν ποδήλατο από 15χρονο και τον απείλησαν με ξυλοδαρμό

Ημερομηνία:

Μια απίστευτη ιστορία κοινοποίησε μία μάνα από τις Μοίρες που είδε τον γιο της να πέφτει θύμα ψευτοπαληκαράδων! Που έκλεψαν μπροστά σε όλους το ποδήλατο του γιου της!

Διαβάστε την ιστορία να φρίξετε: 23 Σεπτεμβρίου στις 6:41 π.μ. Όλοι γνωρίζετε ότι έχω ένα 15χρονο γιο, τον οποίο μεγάλωσα μόνη μου. Ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή πριν 9 χρόνια. Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου, όπως είναι και για σας τα παιδιά σας. Την Παρασκευή το βράδάκι κατά τις 19.00 σταμάτησε σε κεντρικό δρόμο των Μοιρών μαζί με τον καλύτερο του φίλο μπροστά σε super market της περιοχής μας το οποίο βρίσκεται δίπλα σε γνωστό καφενείο. Άφησε το ποδήλατο του στην άκρη για λίγο για να αγοράσει κάτι.

Όταν βγήκε έξω ένας παλικαράς με μαύρο πουκάμισο κρατούσε το ποδήλατό του και το σήκωνε για να το δώσει σε έναν άλλο παλικαρά που στεκόταν επάνω σε καρότσα φορτηγού 4Χ4. Ένας όμοιος τρίτος παλικαράς οδηγούσε το αυτοκίνητο. Το παιδί μου αντέδρασε. Δέχτηκε απειλές και αν δεν το βοηθούσε ο ιδιοκτήτης του super market θα έτρωγε και αυτός και ο συνομηλικός του φίλος ξύλο. Και σύμφωνα με τις απειλές των παλικαράδων το ποδήλατο του γιού μου θα κατέληγε στα (αναφέρει το όνομα του ορεινού χωριού).

Τέτοια παλικαράκια καταρχήν είναι ντροπή για το αντρικό γένος και ντροπή για το τόπο μας. Εαν μου πειράζανε μια τρίχα του γιου μου εγώ η γυναίκα θα τους έκοβα φέτες. Όπου και να ναι είναι ντροπή που ζουν. Προσέχετε τα παιδιά σας και ας έχουμε όλοι τα μάτια μας ανοιχτά για τα παιδιά όλων μας.

Τέτοιους υπάνθρωπους πρέπει να τους εντοπίζουμε και να τους τιμωρούμε. Ε.Κ.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...