Κρήτη: Με τα ψαλίδια ανά χείρας περιμένουν οι κομμωτές την κυβέρνηση!

Κανένα σχόλιο

Απ’ το… στόμα των κυβερνητικών κρέμονται οι κομμωτές, αλλά και οι κύριοι και οι κυρίες που θέλουν να περιποιηθούν τα μαλλιά τους! Ήδη, πολύς κόσμος σπεύδει να κλείσει ραντεβού για να είναι ήσυχος και καλυμμένος.

Η καλή ψυχολογία μας εξαρτάται και από το… ψαλίδι.

Τα κομμωτήρια είναι ένας χώρος… ψυχοθεραπείας, καθόσον εκεί φτιάχνουμε και το “έξω” μας και το “μέσα” μας, όπως σημείωσε στο Livetalks ο κ. Βασίλης Αλεξόπουλος,  πρόεδρος του Συνδέσμου Κουρέων-Κομμωτών Ηρακλείου.

"Sponsored links"

“Να είμαστε σωστοί” προέτρεψε τους συναδέλφους του, “πιστεύω θα ξεκινήσουμε” και όλα θα πάνε καλά.
Ακούστε όσα είπε ο κ. Αλεξόπουλος:

Στο Livetalks μίλησε και η πρόεδρος του Σωματείου «Αδελφότης Κουρέων Κομμωτών Καταστηματαρχών Χανίων»Ελένη Σεργάκη

“Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Το καλοκαίρι δεν πήγε καλά, μάλλον πήγε χάλια, γιατί δεν είχαμε βαφτίσεις και γάμους” ανέφερε αρχικά και στάθηκε σε μία γνωστή παθογένεια: “Υπήρξε αρκετά έντονο το φαινόμενο της κατ’ οίκον περιποίησης, τα λεγόμενα «βαλιτσάκια». Πάντα υπήρχε αυτό το φαινόμενο και δύο φορές τώρα. Οι πολίτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους”.

Η κ. Σεργάκη υπεραμύνθηκε της υγειονομικής ασφάλειας των κομμωτηρίων: “Σαν χειρουργεία είναι, έχουμε τηρήσει τα μέτρα 1000%. Είμαστε πιο προσεγμένοι ακόμα και από ιατρεία. Στον απόλυτο βαθμό τηρήθηκαν τα μέτρα. Ήταν πολύ άδικο αυτό που είπε η κ. Λινού (περί της διασποράς του ιού εντός των κομμωτηρίων) και καλό θα ήταν να ανακαλέσει”.

Ακόμη, πρόσθεσε ότι “θα μπορούσαμε να δουλέψουμε και στην περίοδο της καραντίνας. Και οι πολίτες το ζητάνε, νιώθουν ασφάλεια”.

Οι κομμωτές ήταν σε αναβρασμό όλη την εβδομάδα, για το πότε και πώς θα ανοίξουν. Αλλά με “υπομονή και θετική σκέψη”, όλα θα πάνε κατ’ ευχή, κατέληξε η κ. Σεργάκη.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε:

Cretalive

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις