Κρήτη: Ο Σταμάτης Κραουνάκης χρεώνει σε “πολιτικό δάκτυλο” την ακύρωση συναυλιών του

Κανένα σχόλιο

Για “οπωσδήποτε και πάση θυσία” διακοπή των τριών προγραμματισμένων συναυλιών του στην Κρήτη, διαμαρτύρεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, κάνοντας λογο για “πολιτικό δάκτυλο” πίσω από την απόφαση.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και με το γνωστό ύφος του, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης καταγγέλλει ότι “ένα δαχτυλάκι παρενέβη για να ακυρωθούν οι τρεις συναυλίες μας στην Κρήτη… “οπωσδήποτε και πάση θυσία” και προσθέτει: “Λογικό. Δεν είμαστε καθόλου φίλοι μ’ αυτά τα δαχτυλάκια. Αλλά και επίσης δε μασάμε”.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

"Sponsored links"

“Ένα πουλάκι από τη Μεγαλόνησο, που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου, ήρθε και μου ελάλησε ότι ένα δαχτυλάκι παρενέβη για να ακυρωθούν οι τρεις συναυλίες μας στην Κρήτη… “οπωσδήποτε και πάση θυσία”.

Λογικό. Δεν είμαστε καθόλου φίλοι μ’ αυτά τα δαχτυλάκια. Αλλά και επίσης δε μασάμε. Μέχρι να παραλάβω γραπτή διάψευση τ’ αφήνω να φανερώνει το φόβο που φυλάει τα πολύ Έρημα. Ένα κόβεις δέκα φυτρώνουνε (συναυλιάκια).

Έχουμε κι εμείς φίλους στο νησί. Και τα μέτρα τηρούμε και τα σταθμά. Τρίτο κρούσμα μετά τους Ιχνευτές και την Κερατέα. Πλάκα έχει τελικά να σε φοβάται η Εξουσία. Κάτι κάνουμε σωστά”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις