Κρήτη: «Παίρνει σάρκα και οστά ο Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών»

Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, η πρώτη συνάντηση ενημερωτικού χαρακτήρα των μελών του υπό ίδρυση Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Ηρακλείου.  Στην πρώτη αυτή συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η Δημοτική Σύμβουλος Ιωάννα Καλονάκη που με την ιδιότητά της ως νομικός συνέβαλε στην κατάρτιση του καταστατικού του νέου Συλλόγου, μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας –που είχε και την πρωτοβουλία για την ίδρυση του Συλλόγου- στελέχη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ηρακλείου, πολλές γυναίκες και άνδρες.  Η πρώτη συνάντηση ολοκληρώθηκε με την  εκλογή της προσωρινής πενταμελούς Διοικούσας Επιτροπής του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών.

Όπως υπογράμμισε η πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ και Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ρένα Παπαδάκη «πρόκειται για μία πρόταση της ΔΕΠΙΣ που παίρνει σάρκα και οστά! Οι μονογονεϊκές οικογένειες θα βρουν ένα ουσιαστικό στήριγμα και μία βοήθεια. Ο νέος Σύλλογος θα έχει στο πλευρό του αρωγούς και συμπαραστάτες τον Δήμο Ηρακλείου και τη ΔΕΠΙΣ, στην προσπάθεια αυτή που τώρα ξεκινά».

ΔΕΠΙΣ

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις