Κρήτη: Πρόστιμο 900 ευρώ σε πατέρα και δύο γιους που ζουν και εργάζονται μαζί

Κανένα σχόλιο

O κ. Χουδετσανάκης πήγαινε στο ελαιουργείο που εργάζεται μαζί με τους γιους του, όταν τους επιβλήθηκε πρόστιμο 900 ευρώ.

Με 900 ευρώ θα πληρώσει μία οικογένεια στην Κρήτη, το γεγονός οτι πήγαινε όλη μαζί για δουλειά.

Το περιστατικό που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο νησί, συνέβη την Κυριακή το πρωί όταν ο κ. Χουδετσανάκης, μαζί με τους δύο γιους του, με τους οποίους μένει μαζί στο ίδιο σπίτι, πήγαιναν στην εργασία τους.

"Sponsored links"

Πηγαίνοντας προς το ελαιοτριβείο και κινούμενοι επί της εθνικής οδού, στο ύψος της Φοινικιάς, τους σταμάτησαν για έλεγχο αστυνομικοί.

Αμέσως τους είπαν οτι είναι υπεράριθμοι στο αυτοκίνητο, όμως ο κ. Χουδετσανάκης τους εξήγησε πως μαζί με τους δυο γιους του, 21 και 22 ετών, μένουν στο ίδιο σπίτι και εργάζονται μαζί στο ελαιοτριβείο.

Οι αστυνομικοί όμως ήταν ανένδοτοι και τους βεβαίωσαν πρόστιμο συνολικής αξίας 900 ευρώ.

«Μου είπαν για υπεράριθμο αριθμό επιβατών μέσα στο αυτοκίνητο», ανέφερε ο ίδιος στο Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, συνεχίζοντας «Είμαι υπεράριθμος εγώ με τα παιδιά μου που ζούμε στο ίδιο σπίτι, εργαζόμαστε μαζί, είμαστε μαζί όλη μέρα και όλη νύχτα».

Μάλιστα, όπως είπε, το προηγούμενο διάστημα τους έχουν σταματήσει ξανά για έλεγχο, αλλά όταν εξηγούσε πως με τα δύο του παιδιά ζει και εργάζεται μαζί, ο αστυνομικός καταλάβαινε και τον άφηνε να φύγει.

Πάντως, ο κ. Χουδετσανάκης κατέθεσε ένσταση με την ελπίδα να γίνει δεκτή από το αρμόδιο τμήμα.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις