Κρήτη: Σε έξαρση η μαύρη αγορά της κομμωτικής για …ένα κούρεμα

Κανένα σχόλιο

Ως απειλή για τη δημόσια υγεία χαρακτήρισε μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV,ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κουρέων-Κομμωτών Ηρακλείου την πρακτική κάποιων συναδέλφων τους που στο μέσο της καραντίνας και των μέτρων του κορωνοϊού που έχουν ληφθεί να κρατούν κλειστά τα κομμωτήρια για την αποφυγή εξάπλωσης του, κάποιοι συνάδελφοι του πηγαίνουν σε σπίτια και συνεχίζουν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους.

Το θέμα έχει δημιουργήσει ανησυχία πέραν την αισχροκέρδειας καθώς ενέχει τον κίνδυνο μετάδοσής του κορωνοϊού από ανθρώπους που πιθανά είναι ασυμπτωματικοί και δύναται να τον μεταφέρουν από τον έναν άνθρωπο στον άλλο με τον τρόπο αυτό.

Όπως ξεκαθαρίζει ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Κουρέων-Κομμωτών Ηρακλείου,κ. Αλεξόπουλος, η πρακτική αυτή, οι επισκέψεις δηλαδή με βαλιτσάκι στα σπίτια, είτε από ανθρώπους που έτσι ασκούσαν το επάγγελμα πάντα , είτε ακόμη και κομμωτές με δικά τους κομμωτήρια που αυτές τις μέρες εξυπηρετούν πελάτες του στα σπίτια τους είναι απαγορευτική αφήνοντας να εννοηθεί ότι αν εξακολουθήσει να γίνεται θα καταφύγουν στη νομική οδό με ότι συνέπεια έχει αυτό για συναδέλφους τους οι οποίοι υπό το βάρος της πανδημίας αγνοούν τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

"Sponsored links"

Ο κ. Αλεξόπουλος, έκανε έκκληση και στους συμπολίτες μας οι οποίοι είναι λογικό όπως είπε να περιποιηθούν τον εαυτό τους, ζητώντας τους όμως να κάνουν υπομονή και να μην βάζουν τους εαυτούς τους και τους άλλους ανθρώπους σε κίνδυνο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις