Κρήτη: Σε μια άδεια αίθουσα μίλησε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά

Κανένα σχόλιο

Μπροστά σε… άδεια καθίσματα έγινε  η προγραμματισμένη εκδήλωση, παρουσία της υπουργού Τουρισμού κ. Ελενας Κουντουρά, για τον απολογισμό του έργου του υπουργείου Τουρισμού και την επόμενη μέρα του Τουρισμού στην Κρήτη.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο πρ. υπουργός και υποψ. ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παν. Κουρουμπλής.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας κ. Γ. Βαμιεδάκης, ο πρόεδρος του ΟΛΗ κ. Απ. Φιλιππής, ο νέος Συντονιστής της Ν.Ε. Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Δημ. Κλαράκης και άλλα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

"Sponsored links"

Πέραν όμως των στελεχών της αυτοδιοίκησης, των πολιτικών και των συνεργατών της Υπουργού… ουδείς.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες,  η αίθουσα του “Ατλαντίς” όπου έγινε η εκδήλωση ήταν σχεδόν άδεια…

0-1-45 Χωρίς κόσμο η εκδήλωση παρουσία της κ. Κουντουρά

0-2-63 Χωρίς κόσμο η εκδήλωση παρουσία της κ. Κουντουρά

0-4-26 Χωρίς κόσμο η εκδήλωση παρουσία της κ. Κουντουρά

0-3-42 Χωρίς κόσμο η εκδήλωση παρουσία της κ. Κουντουρά

Στην εκδήλωση  στο «ΑΤΛΑΝΤΙΣ», η Λιάνα Σταρίδα

Η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα, παραβρέθηκε στην εκδήλωση για το έργο του υπουργείου Τουρισμού και της περιφέρειας Κρήτης και για την επόμενη ημέρα του τουρισμού στην Κρήτη, στο ξενοδοχείο «ΑΤΛΑΝΤΙΣ».

0-78 Χωρίς κόσμο η εκδήλωση παρουσία της κ. Κουντουρά

"Sponsored links"

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου είχε σύντομη συνομιλία με την υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

Με πληροφορίες και φωτογραφίες από neadrasis.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις