19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Κρήτη: Στο έλεος της νέας κακοκαιρίας με νέες πλημμύρες και καταστροφές | Βίντεο

Ημερομηνία:

Στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Χερσόνησος, καθώς στη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές του Δήμου Χερσονήσου αλλά κυρίως στην Ανάληψη, τη Σταλίδα, τις Γούρνες, τις Γούβες και τον Μοχό.

Στις Γούβες μάλιστα ξεχείλισε το ποτάμι με αποτέλεσμα μια τεράστια έκταση να καλυφθεί από τα νερά που έφταναν σε μεγάλο ύψος.

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει ενώ οι ζημιές που έχουν προκληθεί για μία ακόμη φορά, στο οδικό δίκτυο, στα οχήματα και τα κτίρια είναι ιδιαίτερα εκτεταμένες. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ο παραλιακός δρόμος έχει γίνει ένα με τη θάλασσα.

Ανάληψη Χερσονήσου

Ανάληψη Χερσονήσου

Αάληψη Χερσονήσου

Ανάληψη Χερσονήσου

Δείτε βίντεο από την περιοχή των Γουρνών:

Τα ορμητικά νερά παρέσυραν μέχρι τη θάλασσα μεγάλο αριθμό οχημάτων ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται επιχειρήσεις των αρχών για την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων που έχουν προκληθεί. Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, δεν έχουν κινδυνεύσει ανθρώπινες ζωές.

Παραλία Ανάληψης

cretalive.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Amazon επενδύει 150 δισ. δολάρια σε υποδομές ΑΙ

Σχεδόν 150 δισ. δολάρια σχεδιάζει να δαπανήσει η Amazon τα επόμενα...

Χαμηλή αγοραστική δύναμη, φθηνή εργασία και ακρίβεια – Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι

Κακά μαντάτα για τα ελληνικά νοικοκυριά κομίζουν οι δείκτες...