Κρήτη: Στο δρόμο κινδυνεύουν να μείνουν ηλικιωμένοι με το εγγονάκι τους!

Κανένα σχόλιο

Στον δρόμο κινδυνεύουν να μείνουν ζευγάρι ηλικιωμένων μαζί με το 4χρονο εγγονάκι τους!

Μέχρι χθες, οι τρεις τους είχαν βρει… στέγη μέσα σε ένα αυτοκίνητο! Το όχημα επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του και μέχρι αύριο το μικρό κοριτσάκι, ο παππούς και η γιαγιά του θα φιλοξενούνται προσωρινά σε έναν άλλον χώρο.

Ζητάμε αν κάποιος διαθέτει άμεσα έστω ένα δωμάτιο να μπορούν να μπουν μέσα οι άνθρωποι να μας ενημερώσουν..

Τη συγκλονιστική αυτή ιστορία δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook η “Αποστολή Αγάπης” (πρώην Κίτρινη Αποστολή).

"Sponsored links"

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 4χρονο παιδί ταλαιπωρείται από μικρό πρόβλημα υγείας. Οι γονείς του έμειναν χωρίς δουλειά και το παράτησαν στον παππού και τη γιαγιά.

Οι τρεις συνάνθρωποί μας βρίσκουν ένα πιάτο φαγητό από τα Ιδρύματα Καλοκαιρινού.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι, επειδή δεν είναι δημότες Ηρακλείου δεν μπορούν να φιλοξενηθούν στο Κέντρο Αστέγων, όπως ορίζει το… γράμμα του νόμου.

Ωστόσο, οι εξαιρέσεις υπάρχουν για τέτοιες περιπτώσεις…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις