Κρήτη: Τέλη κυκλοφορίας… ζωοτροφών; Κι όμως υπάρχουν

Κανένα σχόλιο

Από φόρους οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά. Οι κατά καιρούς κυβερνήσεις απέδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλη φαντασία και εφευρετικότητα, προκειμένου να μπαίνουν στα ταμεία του κράτους χρήματα, ανεξάρτητα από την φοροδοτική ικανότητα των φορολογουμένων ή την αδικία των φόρων.

Τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων είναι γνωστά, μάλιστα σε λίγες μέρες καλούμαστε να τα πληρώσουμε.

Ωστόσο… τα Τέλη Κυκλοφορίας Ζωοτροφών, είναι ένας φόρος άγνωστος στους περισσότερους, που όμως καταβάλλεται!

"Sponsored links"

Το θέμα αναδείχθηκε στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη όπου μίλησε ο Γεωπόνος της Περιφέρειας κ. Τριπυδάκης, ο οποίος είπε ότι ο φόρος ισχύει εδώ και χρόνια. Πρόκειται για ένα παράβολο που καλούνται να πληρώσουν όσοι εμπορεύονται ζωοοτροφές έως 500 τόνους, με το ποσό να προσδιορίζονται στα 300 ευρώ και σε μεγαλύτερες ποσότητες τα 500 ευρώ.

Αυτό που τονίστηκε είναι ότι όσοι ενδιαφέρονται να ανοίξουν εταιρείες εμπορίας ζωοοτροφών, κυρίως σε χωριά, καλό θα ήταν να γνωρίζουν για το χαράτσι, το οποίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ευκαταφρόνητο, ειδικά τις εποχές κρίσης που ζούμε.

Το ποσό αυτό καταβάλλεται από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων… υπέρ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης…

ekriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις