Κρήτη: Το σπάνιο φαινόμενο που γέμισε τη θάλασσα αφρό | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο παρατηρήθηκε  λόγω της κακοκαιρίας στο Ηράκλειο, με τους θυελλώδεις ανέμους να σαρώνουν όλη την Κρήτη – και όχι μόνο.

Σε αρκετές παραλίες εμφανίστηκε αφρός, που έχει ξεβγάλει η θάλασσα. Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία στην περιοχή της Αναλήψεως Χερσονήσου, που ανέβηκαν στην ιστοσελίδα «Μετεωκρήτες».

Το φαινόμενο θυμίζει κάτι ανάμεσα σε… αφρό ξυρίσματος και χιόνι.

"Sponsored links"

Πρόκειται, ωστόσο, για κάτι που προκαλείται από τα ισχυρά -από την κακοκαιρία- ρεύματα στο νερό, σε συνδυασμό με ακαθαρσίες στη θάλασσα, όπως άλατα, χημικές ουσίες, νεκροί μικροοργανισμοί, ψάρια σε αποσύνθεση, εκκρίσεις φυκιών, κ.α.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις