Κρήτη: Οι Αγροτικές φυλακές αποκτούν πρώτες Κανονισμό Λειτουργίας | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Οι Αγροτικές φυλακές υπάρχουν σαν δομή του σωφρονιστικού συστήματος εδώ και δεκαετίες στη χώρα κι όμως μέχρι σήμερα δεν είχε ψηφιστεί ο κανονισμός λειτουργίας τους.

Όπως ανέφερε ο γενικός γραμματέας αντιεγκληματικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχης Φυτράκης οι Αγροτικές Φυλακές της Αγυιάς γίνονται οι πρώτες που αποκτούν επιτέλους κανονισμό λειτουργίας.

Στη χώρα λειτουργούν τέσσερις αγροτικές φυλακές σε Χανιά, Χαλκιδική, Αργολίδα και Μαγνησία με περίπου 700 κρατούμενους. Σειρά έχει η αναβάθμιση των καταστημάτων καθώς πρόκειται για επιτυχημένο σωφρονιστικό θεσμό σύμφωνα με τους ειδικούς.

"Sponsored links"

Εν τω μεταξύ σε ότι αφορά στο κατάστημα κράτησης Κρήτη 1 των Χανίων και την ενίσχυση του με 47 σωφρονιστικούς υπαλλήλους μετά τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ο γενικός γραμματέας τόνισε ότι το Υπουργείο κάνει ότι μπορεί για να επισπευτούν οι διαδικασίες πρόσληψης του, ώστε γρήγορα να λειτουργήσει η 5η πτέρυγα των φυλακών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις