17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Κρήτη: 90χρονος αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε τον θάνατο της γυναίκας του

Ημερομηνία:

Αυτοκτόνησε, τελικά, ο 90χρονος Μανώλης Καρτσωνάκης που εντοπίστηκε νεκρός χθες σε νεκροταφείο στα Περιβόλια Κισσάμου στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε σε παγκάκι που βρίσκεται στο σημείο και κατανάλωσε υπερβολική ποσότητα χαπιών, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια που ο 90χρονος προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος δεν άντεξε την απώλεια της αγαπημένης του συζύγου, όπως προκύπτει από μαρτυρίες από το περιβάλλον του.

Τους άφησε σημείωμα

Να υπενθυμίσουμε ότι το βράδυ της Τρίτης ο 90χρονος έφυγε από το σπίτι του αφήνοντας ένα σημείωμα στα παιδιά του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο Μανώλης Καρτσωνάκης έγραφε στο σημείωμα πως απλώς φεύγει από το σπίτι, ενώ δεν ανέφερε ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο γιος του 90χρονου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του ξεκίνησαν τις έρευνες, ενώ λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το επόμενο πρωί ενημέρωσε και τις αστυνομικές αρχές.

Μετά από ώρες ερευνών, τελικά η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σε παγκάκι στο νεκροταφείο στα Περιβόλια Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ