Κρήτη: 93 πρόστιμα για παραβάσεις της τήρησης των μέτρων για κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Πολλά ήταν και χθες Κυριακή τα πρόστιμα για τη μη τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα είχαμε 93 πρόστιμα για μάσκες και sms.

Για μάσκες βεβαίωθηκα ν 27 παραβάσεις εκ των οποίων 13 στο Λασίθι, 7 στο Ηράκλειο, 5 στα Χανιά και 2 στο Ρέθυμνο  ενώ για sms επιβλήθηκαν 66 πρόστιμα sms, 30 στην ΠΕ Ηρακλείου, 15 στα Χανιά , 10 στο Ρέθυμνο , και 5 στο Λασίθι ενώ επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα και σε έξι άτομα που κινούνταν επί του ΒΟΑΚ.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις