Κρήτη: SOS για τους εποχικά εργαζόμενους – «Αντιμέτωπες με το φάσμα της πείνας πολλές οικογένειες»

Κανένα σχόλιο

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης. Δέχομαι καθημερινά πάρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο, που ζητάει να ληφθούν και άλλα μέτρα πέρα από τη δίμηνη παράταση στο ταμείο ανεργίας», τονίζουν συνδικαλιστές

Μεγάλος είναι ο “Γολγοθάς” των ξενοδοχοϋπαλλήλων και γενικά των εποχικά εργαζομένων, αφού η παράταση, κατά δύο μήνες, στο ταμείο ανεργίας τους, που έχει λήξει από την 1η Ιανουαρίου ή λήγει στις 31 Μαρτίου, δεν αρκεί, για να μπορέσουν να καλύψουν τις βασικότερες ανάγκες των οικογενειών τους, όπως αναφέρει το nea kriti. Ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου και αντιπρόεδρος πανελλαδικά του κλάδου, Νίκος Κοκολάκης, μέσω της εφημερίδας μας, απευθύνει δραματική έκκληση στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε συνολικότερη δέσμη μέτρων για την ανακούφιση των ανθρώπων αυτών, που κυριολεκτικά δοκιμάζονται!

«Για όλους τους ανέργους να ληφθεί μέριμνα και να εφαρμοστούν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί ήδη και για τους άλλους κλάδους εργαζομένων όπως είναι η καταβολή των 800 ευρώ, ανεξάρτητα από το ταμείο ανεργίας», σύμφωνα με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Νίκο Κοκολάκη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις