Κρήτη: V… for Vendetta στο Ζαρό!

Κανένα σχόλιο

Ένα ιδιαίτερο “μήνυμα” θέλησε να περάσει κάποιος ή κάποιοι στο Ζαρό Δήμου Φαιστού.

Έβαλαν στους στύλους του χωριού χαρτιά με το χαρακτηριστικό “V” που παραπέμπει στη ταινία V for Vendetta όπου ο πρωταγωνιστής Guy Fawkes οργανώνει μία επανάσταση ενάντια σε ένα καταπιεστικό καθεστώς.

Όπως αναφέρει η σελίδα Δια-SOS-τε τη Μεσαρά  η ταινία έγινε σύμβολο με τη μάσκα να χρησιμοποιείται και από ακτιβιστές (όπως οι περιβόητοι “Anonymous”- Aνώνυμοι) ως σύμβολα διαμαρτυρίας και επαναστατικότητας.

"Sponsored links"

Προφανώς στο Ζαρό κάποιοι την είδαν… Ζορό και θέλησαν να στείλουν ένα μήνυμα.

Δείτε τη φωτογραφια:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις