22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κρίσιμος ο ρόλος της Σούδας στην απόφαση για επίθεση στη Συρία

Ημερομηνία:

Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135V απογειώθηκε  νωρίς το πρωί από τη Σούδα και πέταξε σε όλη την ακτογραμμή της ανατολικής Μεσογείου

Όπως δημοσιεύει το armyvoice.gr, την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωνε ότι μέσα σε 24 με 48 ώρες θα αποφασίσει τη στάση των ΗΠΑ μετά την επίθεση με χημικά όπλα στην πόλη της Ντούμα στην ανατολική Γούτα, ένα κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135V προσγειωνόταν στη Σούδα με τα στοιχεία που είχε συλλέξει από την πτήση του στην ανατολική Μεσόγειο.

Όλα δείχνουν ότι τα στοιχεία που συνέλεξε σήμερα το πρωί το αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος RC-135V θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση Τραμπ για επίθεση στη Συρία.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε  νωρίς το πρωί από τη Σούδα και πέταξε σε όλη την ακτογραμμή της ανατολικής Μεσογείου, συλλέγοντας στοιχεία για λογαριασμό των υπηρεσιών πληροφοριών.

Η πτήση έγινε αντιληπτή στο διαδίκτυο όπου και δημοσιεύτηκαν πολλά από τα στοιχεία της:

soydasoyda1

 

Armyvoice.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ