Κρίτων Αρσένης: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει άμεσα να λάβει μέτρα για τη μείωση των ορίων ακτινοβολίας της κινητής τηλεφωνίας

Κανένα σχόλιο

Τους κινδύνους που εγκυμονεί η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (κινητά τηλέφωνα, κεραίες κινητής τηλεφωνίας), φέρνει στο προσκήνιο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κρίτων Αρσένης, με ερώτηση του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ο Κρίτων Αρσένης ζητά τη μείωση των ορίων της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που έχει θεσπίσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και ενίσχυση της ανεξάρτητης έρευνας σχετικά με τις ενδιάμεσες και τις πολύ χαμηλές συχνότητες, ώστε να μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα ως προς τις επιπτώσεις τους στην υγεία.

Η ερώτηση επαναφέρει στην επικαιρότητα το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του 2009 για τα προβλήματα υγείας που συνδέονται με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία (ΗΜΠ), το οποίο μεταξύ άλλων, ζητούσε την επανεξέταση της επιστημονικής βάσης και της επάρκειας των ορίων έκθεσης στα ΗΜΠ.

"Sponsored links"

Στα : Υγεια

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις