Κρητικό ξενοδοχείο ανάμεσα στα κορυφαία για vegan ταξιδιώτες παγκοσμίως

Κανένα σχόλιο

Οι οπαδοί της χορτοφαγίας και της ωμοφαγίας τα τελευταία χρόνια ολοένα και αυξάνονται. Όσοι από αυτούς, μάλιστα, είναι και ταξιδιώτες γίνονται ακόμη πιο απαιτητικοί, αναζητώντας ξενοδοχεία και καταλύμματα που έχουν να τους προσφέρουν αυτό που αναζητούν: γευστικές δημιουργίες βασισμένες στη φιλοσοφία της vegetarian και vegan λογικής.

Σε έρευνα που πραγματοποίησε blogger της TUI -της παγκοσμίου φήμης πολυεθνικής, ταξιδιωτικής και τουριστικής εταιρείας με έδρα της το Ανόβερο στη Γερμανία- αποδείχθηκε ότι οι ξενοδόχοι παγκοσμίως έχουν αντιληφθεί την νέα τάση που σιγά σιγά κυριεύει τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής και έχουν συμπεριλάβει στις υπηρεσίες τους αντίστοιχες παροχές.

Ανάμεσα, λοιπόν, στα δέκα κορυφαία ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ευρώπη που έχουν ασπαστεί τη φιλοσοφία της χορτοφαγίας και ωμοφαγίας, φιγουράρει και ένα ελληνικό και πιο συγκεκριμένα από την Κρήτη.

"Sponsored links"

Apollonia Resort & Spa, Κρήτη

Σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Ηρακλείου και με ατού του την εκπληκτική τοποθεσία του πάνω στην παραλία της Αμμουδάρας, το Apollonia Resort & Spa διακρίθηκε ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο για vegan και vegetarian ταξιδιώτες ανά τον κόσμο στην Ελλάδα. Στους μπουφέδες του διατίθεται μια μεγάλη γκάμα γευστικών δημιουργιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των επισκεπτών του που διακρίνονται για τις χορτοφαγικές τους πεποιθήσεις.

www.greekguide.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις