16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κροκόδειλος κόβει βόλτες στο Φράγμα των Ποταμών

Ημερομηνία:

Αντιμέτωποι με το δίμετρο ερπετό ήρθαν δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή

Μια απρόοπτη «συνάντηση» με έναν κροκόδειλο μήκους περίπου δύο μέτρων είχαν δύο πυροσβέστες που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή του Φράγματους των Ποταμών, στο Ρέθυμνο.

Οι δύο πυροσβέστες είδαν τον κροκόδειλο αρχικά να περιφέρεται και στη συνέχεια να βουτά στα νερά της λίμνης.

Το σπάνι για την ελληνική πανίδα ζώο, παρατηρήθηκε στην «ουρά του Φράγματος» στο δρόμο για τις Βολιώνες και κανείς δε γνωρίζει από πότε είναι εκεί, όπως επίσης κι αν είναι και το μοναδικό που υπάρχει στο σημείο.

[youtube id=”k6HrWT7i92o” width=”620″ height=”360″]

«Στην αρχή θεωρήσαμε ότι πρόκειται για φάρσα» υπογράμμισε ο Διευθυντής Διαχείρισης Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλης Μαμαγκάκης, «όμως αφού διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για αξιόπιστους μάρτυρες αρχίσαμε να το ερευνάμε».

Προσπαθώντας να επιβεβαιώσουν την πληροφορία καταρχήν θα ψάξουν για ίχνη στο σημείο που εθεάθη, ενώ στη συνέχεια σύμφωνα με τον κ. Μαμαγκάκη θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία με ειδικές μηχανές λήψης προκειμένου να εντοπιστεί.

krokodilos-rethymno-620x463

Χωρίς ακόμα να έχει εντοπιστεί το μεγάλο ερπετό και επιχειρώντας ο ίδιος να εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε εκεί, είπε ότι θα μπορούσε να προέρχεται από κάποιον που το είχε στο σπίτι ως κατοικίδιο και όταν μεγάλωσε το παράτησε στο φράγμα. Ενώ δεν βρίσκει απίθανο να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από κάποιο τσίρκο που επισκέφτηκε στον παρελθόν την περιοχή.

rethemnosnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...