19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κρούσματα κορωνοϊου και στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Ημερομηνία:

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιοτητα, το Πολυτεχνείο Κρήτης επιβεβαιώνει τον εντοπισμό δύο κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Μετά από απόφαση της Επιτροπής Covid-19 και της Πρυτανείας του Ιδρύματος, ενημερώνονται όλοι οι εργαζόμενοι (ακαδημαϊκό προσωπικό, ερευνητικό προσωπικό, διοικητικό προσωπικό, συμβασιούχοι, κλπ.) του Πολυτεχνείου Κρήτης ότι αύριο (Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020) το Ίδρυμα θα λειτουργήσει αποκλειστικά με εργασία από το σπίτι (τηλε-εργασία), χωρίς φυσική παρουσία στην Πολυτεχνειούπολη.

Την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020 ούτως ή άλλως έχει δοθεί άδεια από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, οπότε το Ίδρυμα θα επαναλειτουργήσει τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021. Στο ενδιάμεσο διάστημα συνιστάται σε όλο το προσωπικό να αποφεύγει τις επισκέψεις στην Πολυτεχνειούπολη και την φυσική επαφή με την εισερχόμενη αλληλογραφία.

Το μέτρο αυτό λαμβάνεται για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, δεδομένου ότι εμφανίστηκε ένα (1) κρούσμα covid-19 μεταξύ του προσωπικού και ένα (1) κρούσμα σε εξωτερικό προσωπικό εργολαβίας. Έχει ήδη γίνει η απαραίτητη ενημέρωση και ιχνηλάτηση μεταξύ των στενών επαφών”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ