Κρούσμα κορωνοϊού σε Δημοτικό Σχολείου των Χανίων – Κλείνει το τμήμα – Τη Δευτέρα τεστ σε μαθητές από τον ΕΟΔΥ

Κανένα σχόλιο

Μπορεί η κυβέρνηση να διαβεβαιωνε ότι ο κορωνοϊός δεν πιάνει στα δημοτικά όμως στο Δημοτικό Σχολείο των Περιβολίων παιδί βρέθηκε θετικό σε κορωνοϊό.

Εξ αυτού, το σχολείο πήρε απόφαση να κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα όπου φοιτούσε η μαθήτρια για 14 ημέρες και οι μαθητές να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό ενω τη Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πρόκειται να διεξάγει τεστ σε μαθητές. του σχολείου.

Μάλιστα, η Διεύθυνση του Σχολείου ζητά από τους γονείς να παρατηρούν τα παιδιά τους για πιθανή εμφάνιση συμπτωμάτων ( πυρετός, ξηρός βήχας, κούραση, πονόλαιμος, διάρροια, πονοκέφαλος, απώλεια γεύσης ή όσφρησης κ.α.) και να ενημερώνουν εκτός από τον/την παιδίατρο και το σχολείο.

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι σε τμήμα του σχολείου μας βρέθηκε, μετά από τεστ, θετικό κρούσμα covid 19 σε μαθητή/τρια. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και τις οδηγίες της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περ. Ενότητας Χανίων, αναστέλλεται η λειτουργία του συγκεκριμένου τμήματος για 14 ημέρες και όλοι οι μαθητές/τριες παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Παρακαλούμε πολύ να  παρατηρείτε τα παιδιά σας για πιθανή εμφάνιση συμπτωμάτων ( πυρετός, ξηρός βήχας, κούραση, πονόλαιμος, διάρροια, πονοκέφαλος, απώλεια γεύσης ή όσφρησης κ.α.) και να ενημερώσετε εκτός από τον/την παιδίατρο και το σχολείο.

Απαιτείται από όλους μας ψυχραιμία, γνώση και πιστή εφαρμογή των κανόνων που συστήνει η επιστημονική κοινότητα.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε έκ νέου.

Για οτιδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 2821096244.

Ο Διευθυντής

Νεκτάριος Πετράκης»

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις