15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κυβέρνηση: Ρεκόρ… δεκαετίας στους μετακλητούς!

Ημερομηνία:

Μπορεί η ΝΔ ως αντιπολίτευση να στηλίτευε τους «μετακλητούς» του ΣΥΡΙΖΑ και να περιέγραφε μία εικόνα διορισμών «κολλητών και φίλων», ωστόσο φαίνεται ότι αυτά είναι για πολλούς… περασμένα ξεχασμένα.

Σύμφωνα με το matrix24.gr η πολιτική σύγκρουση που εκτυλίχθηκε χθες στη Βουλή μεταξύ του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, αναφορικά με τους 28 μετακλητούς που… θα προσληφθούν ως το 2023!

Αυτό που δεν γνωρίζουν, όμως, είναι πως οι συγκεκριμένοι μετακλητοί είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου -ή, μάλλον… η κορυφή της κορυφής. Βλέπετε, το «επιτελικό κράτος» της παρούσης κυβέρνησης έχει καταφέρει να χτυπήσει… ρεκόρ δεκαετίας στους μετακλητούς, αφού με στοιχεία Απριλίου, τα άτομα που είχαν διοριστεί σε τέτοιου τύπου «πολιτικές θέσεις» ήταν 2.774. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, περιέγραψε χθες την κυβέρνηση σαν «δάσκαλο που δίδασκε και νόμο δεν εκράτει».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ