Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναφορικά με τις κατεδαφίσεις στην οδό Σήφακα

Κανένα σχόλιο

Ξεκινά η κατεδάφιση των κτιρίων στην οδό Σήφακα.

Όπως είχε αποφασιστεί, η κατεδάφιση των κτηρίων θα γίνει για να αναδειχθεί το βυζαντινό τείχος της παλιάς πόλης.

Αναφορικά με την έναρξη των εργασιών κατεδάφισης των κτισμάτων στην οδό Σήφακα από τον Δήμο Χανίων επισημαίνονται οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα τεθούν σε ισχύ:

"Sponsored links"

  • Θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και η στάθμευση οχημάτων από την όδο Ποτιέ ως την οδό Δασκαλογιάννη.
  • Η κυκλοφορία μέσω της οδού Κατρέ θα εκτρέπεται προς την οδό Ποτιέ, πέραν του περιορισμού του ωραρίου κυκλοφορίας, που ισχύει (7.00-11.00).
  • Η είσοδος στην οδό Κανεβάρω θα επιτρέπεται μόνο στους κατοίκους της περιοχής.
  • Θα απαγορεύεται η στάση, η στάθμευση και η είσοδος οχημάτων στην οδό Δασκαλογιάννη.

Τη Δευτέρα 10/12/2018, στις 11.00,  ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, θα πραγματοποιήσει αυτοψία στο σημείο των εργασιών.

Η κατεδάφιση είχε προγραμματισθεί για την Άνοιξη του 2019 όμως υπήρξε καθυστέρηση στον διαγωνισμό.

Να σημειώσουμε πάντως ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν εκφράσει την εναντίωσή τους στο γκρέμισμα των συγκεκριμένων κτιρίων αφού θεωρούν ότι αποτελούν κομμάτι του χαρακτήρα της περιοχής εδώ και πολλές δεκαετίες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις