21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Κωνσταντοπούλου: Κανίς του Τραμπ ο Τσίπρας – Ο Πολάκης αγράμματο υποκείμενο – Πολάκης: Είσαι «Μαρία Αντουανέττα»

Ημερομηνία:

Πυρά και εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς από τους πρώην «συντρόφους» – Η Ζωή Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε «κανίς του Τραμπ» τον Τσίπρα και υποστήριξε ότι ο Πολάκης έγινε αναπληρωτής υπουργός επειδή στήριξε τον πρωθυπουργό

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς εξαπέλυσαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παύλος Πολάκης, με την πρώτη να χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «αγράμματο υποκείμενο» και τον δεύτερο να αποκαλεί την πρώην Πρόεδρο της Βουλής ως «Μαρία Αντουανέττα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό».

Η κόντρα πυροδοτήθηκε μετά τη συνέντευξη της κυρίας Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΪ. Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε ότι ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ.

Μάλιστα, η κυρία Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε τον κ. Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο», που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τα όσα έχει δηλώσει για τους νεκρούς ανάγκης και τα όσα είπε περί παρέμβασης της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα μάλιστα με την πρώην Πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Πολάκης πήρε υπουργικό θώκο επειδή στήριξε τον κ. Τσίπρα.

«Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ό,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα δεν θα ασχοληθώ μαζί σου»

Τα λεγόμενα της κυρίας Κωνσταντοπούλου δεν έμειναν αναπάντητα από τον κ. Πολλάκη, που την χαρακτήρισε ως Μαρία Αντουανέττα του «δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό» και την κάλεσε να συνεχίσει την… αυτοδιαπόμπευση.

«Ο,τι και να πεις Μαρία Αντουανέττα του “δικαστικού δρόμου προς το σοσιαλισμό”δεν θα ασχοληθώ μαζί σου….σου φτάνει η προβολή από το σκάι-ξεφτίλες….είναι υπεραρκετή αυτοδιαπόμπευση …συνεχισε…», έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...