“Κόκκινες γραμμές” στο νέο σήμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λίγο πριν την αποχώρηση λόγων Πρεσπών | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Το νέο τους σήμα, αλλά και το νέο τους σποτ με το σλόγκαν «πιο αποφασισμένοι» από ποτέ, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Κεντρική θέση σε αυτό είναι «οι κόκκινες γραμμές», με το timing να μη θεωρείται καθόλου τυχαίο και να συνδέεται με τις επικείμενες εξελίξεις στον κυβερνητικό συνασπισμό, αφού ο κ. Καμμένος έχει δηλώσει πως θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, όταν έρθει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, καθώς δε δέχεται τη χρήση του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας. Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας. Τιμούν τους προγόνους μας. Είναι η ανεξαρτησίας και η δύναμή μας. Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ» επισημαίνεται στο σποτ

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις