20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Κόπηκε” ο Μπογδάνος από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Ημερομηνία:

Με το ένα πόδι εκτός των ψηφοδελτίων της ΝΔ φαίνεται να είναι ο δημοσιογράφος Κωσνταντίνος Μπογδάνος καθώς το κλίμα είναι που έχει διαμορφωθεί στο Μοσχάτο είναι βαρύ.  Αφορμή στάθηκε μια πρόσφατη ανάρτησή του για την ΕΡΤ, στην οποία έκανε λόγω για τανκ.

Προ ημερών ο δημοσιογράφος έκανε retweet ένα tweet το οποίο ανέφερε: «Δεν έχετε ιδέα τι έχει να γίνει στην ΕΡΤ αν βγει η Νέα Δημοκρατία», σχολιάζοντας: «Επιβεβαιώνω». Στη συνέχεια των αναρτήσεων, άλλος χρήστης του twitter έγραψε σε απάντηση: «Αυτά περιμένουμε 4 χρόνια. Ένα τανκς από έξω και να γυρίσουμε την σκηνή Ηλία ρίχτο», με τον κ. Μπογδάνο να απαντά: «Ψηφίστε σωστά και το ‘χουμε!».

Η απάντησή του ξεσήκωσε σάλο, με τον κ. Μπογδάνο να αναδιπλώνεται ως προς τη χρήση της λέξης «τανκ» και να λέει «mea culpa» σε εμφάνισή του το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Βεβαίως, ο γνωστός δημοσιογράφος, παρά την παραδοχή του λάθους του ως προς τη διατύπωση, επέμεινε ότι η ΕΡΤ θέλει κλείσιμο.

Κατά τις πληροφορίες, το tweet περί «τανκ» προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό της ηγετικής ομάδας της ΝΔ, με τη ζυγαριά πλέον να γέρνει έντονα προς το να μην είναι υποψήφιος με τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Άλλωστε, όλη αυτή η συζήτηση έρχεται σε μια περίοδο που η ΝΔ ήρε το εμπάργκο της προς τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, έστω και με πολλές επιφυλάξεις και πολλούς αστερίσκους, και στελέχη του κόμματος ξεκίνησαν ξανά να εμφανίζονται στα πάνελ και στις εκπομπές της ΕΡΤ

Όμως ο κ.Μπογδάνος φαίνεται πως είχε εδώ και καιρό προκαλέσει δυσαρέσκεια σε μεγάλο κομμάτι της ΝΔ. Μετά το θόρυβο που είχε προκαλέσει ο διάλογος του δημοσιογράφου στο twitter με το χρήστη, ο οποίος στο προφίλ του είχε τη σβάστικα, ο κ.Μπογδάνος είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί με το επιχείρημα ότι απλώς συνέστησε σε έναν χρυσαυγίτη να ψηφίσει ΝΔ.

“Οι μαδουροφασίστες της πολιτικής ορθότητας θίχτηκαν που είπα σε ΧΑυγίτη να ψηφίσει ΝΔ για να πάψει η ασυδοσία της ΕΡΤ. Λογικό. Θέλουν τους δεξιούς κάτω από την φτερούγα των φίλων τους, των νεοναζί, να ψηφίζουν ΟΧΙ και Θάνου. Χτυπηθείτε όσο θέλετε, αλλά αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα” έγραψε στο twitter ο δημοσιογράφος. Στη συνέχεια και ενώ οι αντιδράσεις και τα επικριτικά δημοσιεύματα πλήθαιναν, ο κ.Μπογδάνος επιχείρησε να παρουσιάσει τις εναντίον του επιθέσεις ως υποκινούμενες από το ΣΥΡΙΖΑ.

Την ενόχληση του Μοσχάτου είχε προκαλέσει και το γεγονός ότι μοίραζε παραπολιτικά πως θα είναι υποψήφιος και μάλιστα ότι ανοίγει ήδη πολιτικό γραφείο χωρίς να έχει ανακοινωθεί. Αλλά και το γεγονός ότι ο κ.Γεωργιάδης κατά την κοπή της δικής του πίτας την προηγούμενη Κυριακή τον είχε αναφέρει ως υποψήφιο της ΝΔ στην Α΄Αθήνας παρακάμπτοντας εντελώς την κομματική ιεραρχία και διαδικασία.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ