Κόπηκε στα δύο το «τσιγαράδικο» που είχε προσαράξει νότια της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Η θαλασσοταραχή των τελευταίων ημερών λόγω των νότιων ανέμων, είχε σαν αποτέλεσμα να κοπεί – στην κυριολεξία – στα δύο, το φορτηγό πλοίο το οποίο είχε προσαράξει σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Μαρίνας στον κόλπο του Καστέλου στα νότια όρια των νομών Ρεθύμνης και Χανίων, μεταφέροντας 3.300 κιβώτια με λαθραία τσιγάρα.Το περιστατικό είχε συμβεί στις 13 Δεκεμβρίου 2012 και μετά την απομάκρυνση των περισσότερων κιβωτίων με τσιγάρα και την άντληση των καυσίμων και των λιπαντικών του πλοίου, είχε αφεθεί στην τύχη του.

Υπενθυμίζεται πως με αφορμή την προσάραξη του πλοίου “Santa”, σημαίας Μολδαβίας, το Flashnews.gr προχώρησε σε μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα, αποκαλύπτοντας τους «δρόμους των λαθρεμπόρων».

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις ο κόλπος στον οποίο προσάραξε το «τσιγαράδικο» είχε διαμορφωθεί καταλλήλως για την πρόσδεση σκαφών, ενώ είχε δημιουργηθεί και δρόμος για την μεταφορά των «προιόντων».

"Sponsored links"

Δυστυχώς, αν και έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τις αποκαλύψεις αυτές, δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι αρχές προχώρησαν σε κάποια έρευνα για να εντοπιστούν εκείνοι που διαμόρφωσαν την περιοχή.

Πηγή: Flashnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις