Κύπρος: Κακοποιούσαν σεξουαλικά 3χρονο κοριτσάκι ο πατέρας του και ένας ιερέας

Κανένα σχόλιο

Αποτροπιασμό προκαλεί υπόθεση φερόμενης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού μόλις 3 ετών στη Λεμεσό της Κύπρου.

Θύμα της υπόθεσης φέρεται να είναι κοριτσάκι μόλις 3 ετών και φερόμενοι θύτες ο πατέρας του παιδιού καθώς και ένας ιερωμένος.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive όλα ήρθαν στο φως όταν το παιδί παρουσίασε παράξενη συμπεριφορά, πράγμα που οδήγησε τη μητέρα του να επισκεφθεί τον παιδίατρό τους.

"Sponsored links"

Η παιδίατρος έκρινε σκόπιμο όπως παραπέμψει τη μητέρα και το παιδί για περαιτέρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο όπου εκεί, παρουσία και ιατροδικαστή και άλλου παιδίατρου διαπιστώθηκε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού.

Παρόλο που η υπόθεση καταγγέλθηκε και το παιδί ήδη έτυχε τριών ψυχολογικών αξιολογήσεων από το αρμόδιο τμήμα της Αστυνομίας, εντούτοις ακόμη οι δυο φερόμενοι θύτες δεν κλήθηκαν για ανάκριση.

Να σημειωθεί ότι ο ιερωμένος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, έχει τεθεί σε αργία από την αρμόδια Μητρόπολη αφού πρώτα η Μητρόπολη ενημερώθηκε για το συμβάν μέσω επιστολής από δικηγόρο αλλά και αποστολής σχετικών ντοκουμέντων.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive στο Οικογενειακό Δικαστήριο βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία για ακύρωση/τροποποίηση σχετικού διατάγματος επικοινωνίας πατέρα – παιδιού.

Παράλληλα εκκρεμεί εκ μέρους του ειδικού γραφείου της Αστυνομίας για θέματα οικογενειακής βίας η ολοκλήρωση των ανακρίσεων και η συμπλήρωση του φακέλου για σκοπούς της ποινικής υπόθεσης.

Να σημειωθεί ότι οι χειρισμοί τέτοιων υποθέσεων από πλευράς Αστυνομίας γίνονται με τη δέουσα προσοχή λόγω της ευαισθησίας των δεδομένων και γι’ αυτό υπάρχει συνεργασία και με παιδοψυχολόγους από άλλες υπηρεσίες πλην της Αστυνομίας.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις