Κύριε Βάμβουκα χορεύουν οι πλάκες στα νεότευκτα πεζοδρόμια που κατασκευάσατε στην Αποκορώνου

Κανένα σχόλιο

Ένα έργο που έβλαψε αφάνταστα (δεν ξέρω ακόμα αν το έχει αποτιμήσει ο προηγούμενος Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας) την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Είναι τεράστια η διαπλάτυνση των πεζοδρομίων του κεντρικότερου δρόμου του Χανίων, της οδού Αποκορώνου. Δεν φτάνει που ο δρόμος στένεψε επικίνδυνα, αλλά και τα πεζοδρόμοια βρίθουν κακοτεχνιών. Εκτός των άλλων πολλές από τις πλάκες «χορεύουν» με αποτέλεσμα να αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για υπερήλικες περισσότερο, αλλά και για νεότερους, αφού σκοντάφτουν και πρέπει να περπατούν με μεγάλη προσοχή.

Το έργο αυτό στην Αποκορώνου συνεχίζει να φθείρει τονυ πρώην δήμαρχο, τον συμπαθή κατά τα άλλα, κ. Τάσο Βάμβουκα.

"Sponsored links"

Εν πάσει περιπτώσει θα διορθώσει κάποιος τις επικίνδυνες κακοτεχνίες; Τι λέει η αρμόδια δημοτική υπηρεσία υπό τη νέα δημοτική αρχή. Είδωμεν…\

Ν.Α.Ν.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις