Κ. Ήσυχος: Εδώ μιλάμε για ένα απόλυτο εκβιασμό. Έναν εκβιασμό σε βάρος της Δημοκρατίας, σε βάρος του ελληνικού λαού και της ίδιας της Ευρώπης

Κανένα σχόλιο

«Αυτή τη στιγμή κανένας δεν μπορεί να αποτυπώσει  συγκεκριμένη άποψη διότι δεν υπάρχει άποψη από τους δανειστές. Κάθε ώρα που περνάει έχουν ένα διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, μια διαφορετική πρόταση, ένα διαφορετικό περιεχόμενο.

Ας συμφωνήσουν μεταξύ τους τί ακριβώς ζητάνε, διότι η ελληνική κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί και έχει πει ακριβώς μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο και ίσως παραπάνω, πολλά πράγματα. Επομένως, πρέπει οι δανειστές να μας πουν τι ακριβώς θέλουν για να το ξέρουμε όλοι.

Εδώ μιλάμε για ένα απόλυτο εκβιασμό. Έναν εκβιασμό σε βάρος της Δημοκρατίας, σε βάρος του ελληνικού λαού και σε βάρος της ίδιας της Ευρώπης και των λαών της Ευρώπης.

"Sponsored links"

Επομένως, σήμερα δεν βγαίνουν μόνο συμπεράσματα τεχνοκρατικά και οικονομικοί δείκτες, είναι οι μέρες που βγάζουν κυρίως μεγάλα και σοβαρά πολιτικά συμπεράσματα για τους ιθύνοντες και τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών.

Η ελληνική κυβέρνηση έχει προσέλθει από την πρώτη στιγμή εδώ και μήνες, με προτάσεις οι οποίες πολλές φορές δεν γίνονται δεκτές ή αλλάζουν κάθε φορά από την πλευρά των δανειστών οι απαιτήσεις .

Αυτό το παιχνίδι το εκβιαστικό έχει γίνει συνείδηση σε όλους μας, το γνωρίζουμε, είναι μια τεχνική διαπραγμάτευσης αποικιοκρατών και καλό είναι μέσα από αυτή τη διαπραγμάτευση να βγούμε υπερήφανοι και όρθιος λαός».

Σε ερώτηση για το εάν τοποθετείται υπέρ της παραμονής στο ευρώ ο ΑΝΥΕΘΑ απάντησε: «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα στη διαπραγμάτευση σήμερα, εξάλλου η εντολή της κυβέρνησης είναι συγκεκριμένη. Αυτό, όμως, που φαίνεται μέρα με τη μέρα είναι ότι χρειάζεται μια διεύρυνση των επιλογών και των εναλλακτικών αναζητήσεων της ελληνικής κυβέρνησης το επόμενο διάστημα».

left.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις