Κ. Ήσυχος: Την ιδιοκτησία της ΕΛΒΟ θα την έχει το ελληνικό δημόσιο

Κανένα σχόλιο

“Η εκκαθάριση και η ιδιωτικοποίηση που είχαν δρομολογηθεί δεν είναι μονόδρομος” είπε για την ΕΛΒΟ, σε συνάντηση που είχε με το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων της επιχείρησης στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος. Ο αναπληρωτής υπουργός επανέλαβε ότι “την ιδιοκτησία της ΕΛΒΟ θα έχει το ελληνικό Δημόσιο” επισημαίνοντας παράλληλα την ανάγκη εξωστρέφειας της επιχείρησης.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων έθεσαν σαν βασικές προτεραιότητες την οριστική παύση των διαδικασιών εκκαθάρισης, τον διορισμό διοίκησης και την κατάρτιση ενός προγράμματος παραγωγικής ανάταξης της ΕΛΒΟ.

“Η εκκαθάριση και η ιδιωτικοποίηση που είχαν δρομολογηθεί, δεν είναι μονόδρομος, υπάρχει έδαφος για ανάπτυξη και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αρκεί από τη μια να υπάρχει εξωστρέφεια και από την άλλη να αξιοποιηθούν στο εσωτερικό τα πλεονεκτήματα που υπάρχουν για συνεργασίας με δήμους, περιφέρειες, νοσοκομεία και Πυροσβεστική” είπε ο κ. Ήσυχος.

"Sponsored links"

“Οι δυνατότητες για την ΕΛΒΟ είναι τεράστιες, δεν έχουμε ούτε καν αγγίξει το 5% των δυνατοτήτων που υπάρχουν για εξωστρέφεια και συνεργασίες”, τόνισε και αναφέρθηκε στη συμφωνία με την αιγυπτιακή κυβέρνηση για την παράδοση 90 τροχοφόρων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού, ελληνικής κατασκευής “που δεν τα έχουμε σε χρήση, τα οποία αφού να αναβαθμιστούν θα πωληθούν στην Αίγυπτο, ενώ έχουμε τη δυνατότητα επέκτασης αυτής τη σύμβασης και για άλλα 200-220 οχήματα”.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη και Τριαντάφυλλος Μηταφίδης

Την Πέμπτη θα επισκεφθεί την ΕΛΒΟ ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Τόσκας για να αναφερθεί στη συνεργασία της επιχείρησης με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις