20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Κ. Μητσοτάκης: Έργο ζωής για την Κρήτη ο ΒΟΑΚ, αλλά μέχρι να γίνει παρεμβάσεις ώστε ο σημερινός “άθλιος δρόμος” να είναι λιγότερο άθλιος | Βίντεο

Ημερομηνία:

Τη διαβεβαίωση ότι το έργο του ΒΟΑΚ θα γίνει έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση του Κρητικού δημοσιογράφου της Νέας Τηλεόρασης, Λευτέρη Κουρκουλού.

Ο Κ.Μητσοτάκης τόνισε ότι “ο ΒΟΑΚ θα γίνει με τη δική μου δέσμευση” και μάλιστα χαρακτήρισε το έργο “έργο ζωής για την Κρήτη, αναπτυξιακό που βέβαια θα διασφαλίσει ότι θα θρηνούμε λιγότερα θύματα στους δρόμους του νησιού μας”.

Επειδή όμως “ο δρόμος αυτός δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη”, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν ώστε αυτός “ο άθλιος δρόμος” να είναι λιγότερο άθλιος από ότι σήμερα…

 Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν ατελές και πολύ πρόχειρο»… «Θα μελετήσουμε δυνατότητες χρηματοδότησης αυτού του αυτοκινητοδρόμου και ενδεχομένως να αξιοποιήσουμε έσοδα από επεκτάσεις άλλων συμβάσεων παραχώρησης για να χρηματοδοτήσουμε το συγκεκριμένο έργο το οποίο είναι ένα έργο πνοής για την Κρήτη».

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=PqIyWUHUH2M”]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ