20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Λάκης Λαζόπουλος: «Τα παιδιά δεν πάνε στα κλαμπ για να προστατεύσουν τους μεγαλύτερους κι αυτοί πάνε στην εκκλησία χωρίς μάσκα»

Ημερομηνία:

Στην εκπομπή της ΕΡΤ 2 Ert Week μίλησε ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων σε αστεία περοστατικά που του έτυχαν κατά την περίοδο της καραντίνας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζουν τα μέτρα προστασίας, κάποιοι νέοι σε σχέση με τους ηλικιωμένους.

«Υπάρχει μια ποικιλία πόνων στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή. Προσπαθώ να αναπαράγω στο μυαλό μου αστείες σκηνές σαν σωτηρία. Την πρώτη περίοδο της καραντίνας βγήκα με τον σκύλο μου βόλτα κι είμαι σε ένα πάρκο και συναντιέμαι με έναν άνθρωπο ο οποίος προφανώς έψαχνε αφορμή να βγει έξω. Είχε πάρει έναν σκύλο που δεν ήξερε πως τον λένε. Ήταν καμια 200αριά κιλά και πάλευε ιδρωμένος. Του έφυγε το σκυλί κι άρχισε να λέει διάφορα ονόματα. Τα 15 ονόματα που είπε μου έκαναν πάρα πολύ αστείο.

Την δεύτερη περίοδο τώρα που γυρνούσα από την Πάρο με το καράβι, ήταν μια κυρία που έτρωγε συνέχεια και περνώντας από εκεί μου είπε μην νομίζετε ότι πεινάω αλλά τρώω συνέχεια για να βγάλω την μάσκα. Μια φίλη μου έτρωγε από την Πάτμο δυο ώρες κι έφτασε 2,5 κιλά παραπάνω. Έχω αυτές τις σκηνές πάντα φυλαγμένες στην άκρη του μυαλού μου γιατί σε πιάνει μια νευρασθένεια. Δεν υπάρχει ένας λοιμωξιολόγος, υπάρχουν 5-6 που μιλάνε και δεν υπάρχει κοινή γραμμή. Τα παιδιά λένε εντάξει να μην πάω στα κλαμπ για να προστατεύσω τους μεγαλύτερους αλλά αυτοί πάνε στην εκκλησία χωρίς μάσκα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παρακολουθήστε από το 4:15′ του παρακάτω βίντεο

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...