Λάρισα: Έδιωξαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής από εκδήλωση

Κανένα σχόλιο

Έντονη διαμαρτυρία των παρισταμένων για την απόφαση του βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και στελεχών της Χρυσής Αυγής να παραστούν στην εκδήλωση μνήμης για τα 70 χρόνια του Ολοκαυτώματος της ΤσαριτσάνηςΤον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο και τη συνοδεία του έδιωξαν οι κάτοικοι της Τσαριτσάνης από την εκδήλωση μνήμης για τους 52 εκτελεσθέντες από τα ιταλικά στρατεύματα κατοχής.

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικοι και φορείς διαπίστωσαν την παρουσία της αντιπροσωπείας της Χρυσής Αυγής στο χώρο της εκδήλωσης και τους ζήτησαν να αποχωρήσουν κάτι που δεν έγινε.

Ακολούθησαν φραστικές αντιπαραθέσεις και η παρέμβαση του Δημάρχου Ελασσόνας Γιώργου Πασχόπουλου, ο οποίος τους ζήτησε και από μικροφώνου να φύγουν προκειμένου να εκτονωθεί η ένταση και να γίνει η εκδήλωση.

"Sponsored links"

Στη συνέχεια, έγινε σύσκεψη των αρχών της περιοχής με τη συμμετοχή και του αστυνομικού διευθυντή Ελασσόνας και αποφασίστηκε η αναβολή της εκδήλωσης.

Η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής αποχώρησε τελικά λίγα λεπτά αργότερα.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας μιλώντας σήμερα στην ΕΡΑ Λάρισας εξήγησε πως ο Δήμος σαν διοργανωτής της εκδήλωσης απέστειλε στη Χρυσή Αυγή πρόσκληση τηρώντας το τυπικό του θέματος που προβλέπει την πρόσκληση όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στη Βουλή, δεν περίμενε ωστόσο ότι θα ανταποκρίνονταν στο κάλεσμα και χαρακτήρισε την παρουσία τους πρόκληση.

Μάλιστα τόνισε πως θα φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα ζητήσει μετά την στάση που τήρησε η αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής να μην ξαναπροσκληθούν σε εκδήλωση που θα διοργανώσει ο Δήμος.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις