Λίγα λουλούδια για αποχαιρετισμό στον Κώστα Κατσουλάκη έξω από το μίνι μάρκετ

Κανένα σχόλιο

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η δολοφονία του 42χρονου Κώστα Κατσουλάκη, πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Ορθονίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πλατανιά, η αιτία της δολοφονίας είναι η προάσπιση της δημόσιας περιουσίας ενάντια στις βουλές γνωστού καταπατητή της.

Σήμερα, το μίνι μάρκετ που συνήθως στην είσοδό του ο Κώστας Κατσουλάκης καλωσόριζε με ένα χαμόγελο τους πελάτες, είναι κλειστό.

"Sponsored links"

Και από έξω υπάρχουν λίγα λουλούδια, εις μνήμη ενός ανθρώπου που θα λείψει πολύ στους οικείους του αλλά και σε όσους τον γνώρισαν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις