Λίγα λόγια για τον εμβληματικό αγροτοσυνδικαλιστή Βαγγέλη Μπούτα από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Χανίων

Κανένα σχόλιο

Με  μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρετάμε τον συναγωνιστή Βαγγέλη Μπούτα. Το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα των μικρών και μεσαίων αγροτοκτηνοτρόφωνέχασε έναν από τους πιο μαχητικούς του αγωνιστές.

Η ζωή και η δράση του ήταν συνυφασμένη με την προσπάθεια για την ανάπτυξη μαζικών αγώνων των μικρομεσαίων αγροτών, για το δυνάμωμα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος όχι μόνο στην περιοχή της Θεσσαλίας αλλά και πανελλαδικά. Σημαντική είναι η προσφορά του συναγωνιστή Βαγγέλη στην ανασυγκρότηση και στην μαχητικοποίηση του αγροτικού κινήματος, στους μεγάλους αγώνες του Μπλόκου της Νίκαιας και στη συγκρότηση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Το παράδειγμα του και η πρωτοπόρα δράση του ενέπνευσε τις νέες γενιές αγροτών σε όλη την Ελλάδα. Η παρακαταθήκη του στον αγώνα που κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια, ενάντια στο ξεκλήρισμα μας είναι τεράστια. Θα είναι μαζί μας, στην σκέψη μας και στην καρδιά μας σε όλες τις μελλοντικές, μικρές και μεγάλες μάχες που θα δώσουμε.

"Sponsored links"

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του, στη σύζυγό του, στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις