20.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“Λίφτινγκ” στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε ,σήμερα, συντήρηση -καθαρισμός στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου από τον γλύπτη – διακοσμητή κ. Γιώργο  Ρούσση.

Το άγαλμα της κορυφαίας αυτής προσωπικότητας έλαβε την κατάλληλη φροντίδα ώστε να ορθώνεται “περήφανα” στο σημείο.

Στη συνέχεια , σειρά έχουν : το άλλο σπουδαίο άγαλμα της πόλης, αυτό της Αρετούσας στο Φαλτέ τζαμί, του ΄Αγνωστου στρατιώτη στην πλατεία Ελευθερίας, η προτομή του Δασκαλογιάννη στη φερώνυμη πλατεία και  το άγαλμα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Ινιωτάκη.

Ο ίδιος, προσθέτει: ” Όλα αυτά σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και την Εκκλησία μας, απλά κι αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες.Oι δύο σπουδαίοι συμπολίτες μας αποδεικνύουν πως το να αγαπάς την πόλη σου πρέπει να είναι στάση ζωής καθημερινά ή όπως έλεγε ένας σπουδαίος άνδρας “μη ρωτάς τι κάνει η πόλη σου για εσένα αλλά σκέψου τι μπορείς να κάνεις εσύ για αυτήν …”

18485972_692433494291997_7302539925208910614_n

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ