Λαγκάρντ: Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα εάν μας ζητηθεί

Κανένα σχόλιο

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κριστίν Λαγκάρντ, “το ΔΝΤ έλαβε γνώση του χθεσινού δημοψηφίσματος που έλαβε χώρα στην Ελλάδα”.

Έτοιμη να βοηθήσει την Ελλάδα εάν της ζητηθεί, δηλώνει ότι είναι η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Christine Lagarde.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Κριστίν Λαγκάρντ, “το ΔΝΤ έλαβε γνώση του χθεσινού δημοψηφίσματος που έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Παρακολουθούμε την κατάσταση στενά και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την Ελλάδα εάν μας ζητηθεί να το πράξουμε”.

"Sponsored links"

left.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις