17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Λαφαζάνης: Μετά την βρώμικη επίθεση στη Συρία τίποτα δεν είναι όπως πριν

Ημερομηνία:

Μετά την πυραυλική επίθεση στη Συρία η «Λαϊκή Ενότητα», παλαιστινιακές οργανώσεις και η «Επιτροπή Αλληλεγγύης στην Συρία» πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα διαμαρτυρία έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Στην διαμαρτυρία παρευρέθηκε και ο Παν. Λαφαζάνης, ο οποίος μιλώντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τόνισε ότι «μετά την βρώμικη πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας στην Συρία, τίποτα δεν θα είναι όπως πριν. Οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοί τους άνοιξαν ένα νέο εφιαλτικό πολεμικό κεφάλαιο στην περιοχή και τις πύλες της αβύσσου για τον κόσμο. Μόνο οι λαοί με τους φιλειρηνικούς αντιιμπεριαλιστικούς αγώνες τους μπορούν να τους σταματήσουν.

Η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου έχει κάνει κάτι που δεν θα τολμούσε καμία άλλη κυβέρνηση. Προσέφερε στις ΗΠΑ νέες βάσεις και διευκολύνσεις σε όλη την επικράτεια και τις παρέδωσε, με πρώτη την Σούδα, προς υποστήριξη από στεριά, αέρα και θάλασσα της παράνομης δυτικής ιμπεριαλιστικής επίθεσης στην Συρία. Δυστυχώς ο πολυπράγμων πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ έχει αναλάβει στην χώρα μας ρόλο χειρότερο του Πιουριφόι και έχει μετατραπεί σε ύπατο αρμοστή της ελληνικής αποικίας και του ελληνικού στρατιωτικού προτεκτοράτου.

Η παραδομένη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου θάβει έτσι τα εθνικά μας συμφέροντα και βάζει απέναντί μας όσους θα έπρεπε να έχουμε δίπλα μας φίλους και συμμάχους, την Συρία και κυρίως την Ρωσία», ανέφερε ο Π. Λαφαζάνης.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...