ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ: Οφείλουμε όλοι μαζί να παλέψουμε ενωμένοι και αλληλέγγγυοι

Κανένα σχόλιο

Τετάρτη 29/5/13,για άλλη μια φορά παρεβρέθηκε πλήθος κόσμου έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου,μετά από απόφαση που είχε παρθεί στην τακτική μας συνέλευση την προηγούμενη Κυριακή στην πλατεία Ελευθερίας.Η επέμβαση,αμαυρώθηκε από βίαια επεισόδια που έλαβαν χώρα,καθώς μια διμοιρία ΜΑΤ,είχε αποκλείσει από πολύ νωρίς την είσοδο,επιτρέποντας να περάσουν μέσα στην δικαστική αίθουσα μόνο συμβολαιογράφοι,δικηγόροι και τραπεζίτες!

Στην προσπάθεια μας,να μπούμε κι εμείς μέσα,μας απώθησαν και όταν επιμείναμε,άρχισαν να βιαιοπραγούν εις βάρος μας,με αποτέλεσμα να τραυματιστούν,ευτυχώς ελαφρά,3 άτομα.

Αυτό όμως δεν μας πτόησε,αλλά αντιθέτως παραμείναμε έξω από τον χώρο ενωμένοι μέχρι τέλους,αντιμετωπίζοντας την απαξιωτική συμπεριφορά των αστυνομικών και συνεχίζοντας να φωνάζουμε συνθήματα εναντίον τους και εναντίον όλων όσων τελούσαν τους πλειστηριασμών.

"Sponsored links"

Στις 17:00 μ.μ.,όπου έλαβε τέλος η όλη διαδικασία,και κατά την έξοδο των συμμετεχόντων σε αυτή,επικράτησε για άλλη μια φορά ένταση και όλοι μαζί καταφερθήκαμε εναντίων τους,καθώς για τον λαό,όσοι συνεργάζονται με τους προδότες,είναι εξίσου ΠΡΟΔΟΤΕΣ και αυτοί!!!!!!

Επίσης κατά την διάρκεια της παραμονής μας,έλαβε χώρα και η συνέλευση όπως είχε ψηφιστεί την προηγούμενη φορά και αποφασίστηκε κατόπιν ψηφοφορίας σαν επόμενη δράση:

1) Να αποκλείσουμε τα απογευματινά ταμεία του ΠΑΓΝΗ,την Παρασκευή 7/6,ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία και που επιτρέπει να έχουν πρόσβαση στην υγεία,μόνο οι κατέχοντες την οικονομική δυνατότητα,σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους,που καταδικάζονται με αυτόν τον τρόπο,να πεθαίνουμε χωρίς την δυνατότητα πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίες υγείας!

2) Να συνεχιστεί η παρέμβασή μας στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και την επόμενη Τετάρτη στις 15:30.

3) Να υπάρξει ενημέρωση προς τους επαγγελματίες του Ηρακλείου,από ομάδα που συγκροτήθηκε από εθελοντές,για την ύπαρξη της ομάδας της Λ.Σ.Π. και να τους ζητηθεί να πάψουν πλέον να πληρώνουν όλα όσα η φερόμενη ως κυβέρνηση,μας έχει επιβάλλει παράνομα.

4) Να λάβει χώρα η επόμενη συνέλευσή μας,κατά την διάρκεια της παρουσίας μας έξω από το Ειρηνοδικείο την ερχόμενη Τετάρτη.

Οφείλουμε όλοι μαζί να παλέψουμε ενωμένοι και αλληλέγγγυοι,απέναντι σε ένα κράτος τέρας,που το μόνο που κάνει πλέον,είναι να καταπνίγει κάθε ελεύθερη φωνή,με την επιβολή βίας,και προσπαθώντας να επιβάλλει τον φόβο και την τρομοκρατία!

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα είμαστε παρόντες σε κάθε κοινωνική μάχη,παλεύοντας για το δίκιο μας και για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και κυρίως για τα παιδιά μας!

Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη 5/6/13 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας,ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόγχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

"Sponsored links"

-Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών,

τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα

και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ-ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΕ, ΔΝΤ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/6/13 και ώρα 15:30 ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!!!

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!!

Στα Χανιά
Δυστυχώς την Τετάρτη και στα Χανιά, κατακλείστηκαν οι γύρω χώροι του Ειρηνοδικείου από δυνάμεις της καταστολής και παρακρατικών «επιφανών» πολιτών που εφαίνετο ότι συντόνιζαν την όλη κατάσταση!!
ΔΕΝΔΙΑ το μεγαλείο σου !!…

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις