14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Λιμενάρχης και Διοικητής Εμπορικής Ακαδημίας Ναυτικού Σούδας πιάστηκαν στα χέρια μπροστά στα μάτια δεκάδων δόκιμων αξιωματικών και μηχανικών

Ημερομηνία:

Ένα πρωτοφανές περιστατικό που όμοιο του δεν έχει καταγράψει η ιστορία του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη, συνέβη τις μεσημβρινές ώρες στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Εμπορικού Ναυτικού στη Σούδα. Σε προγραμματισμένη επίσκεψη που πραγματοποιούσε ο Λιμενάρχης Χανίων στη Σχολή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του πλοιάρχου – λιμενάρχη της Σούδας και του αντιπλοιάρχου Διοικητή της Σχολής.

Μάλιστα γρήγορα το περιστατικό ξέφυγε από το φραστικό επίπεδο και οι πληροφορίες του cretalive αναφέρουν πως οι δυο ανώτεροι Αξιωματικοί πιάστηκαν στα χέρια, ενώπιον δεκάδων έκπληκτων δοκιμών αξιωματικών και μηχανικών αλλά και άλλων λιμενικών που δεν πίστευαν στα μάτια τους για το πρωτοφανές θέαμα!

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν είχαν καλές σχέσεις: ο λιμενάρχης Χανίων μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν εκείνος διοικητής στη σχολή και στις αρχές του καλοκαιριού αντικαταστάθηκε από τον αντιπλοίαρχο στην Ακαδημία, για άγνωστο λόγο και τοποθετήθηκε λιμενάρχης Χανίων ( ο 4ος που αναλαμβάνει στη Σούδα μεσα σε ένα χρόνο).

Με την άφιξη στα Χανιά του αντιπλοιάρχου προέκυψαν ζητήματα στις σχέσεις των δύο ανδρών, υπήρξε και μια αντιδικία που βάρυνε αρκετά το προσωπικό κλίμα στη σχέση τους και ήλθε το σημερινό περιστατικό που έδειξε πως το πράγμα… κακοφόρμισε!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...