Λοβέρδος: Να απεμπλακεί τώρα η χώρα από το ΔΝΤ

Κανένα σχόλιο

O ανεξάρτητος βουλευτής και ιδρυτής της ΡΙΚΣΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε την ανάγκη απεμπλοκής της Ελλάδας από το ΔΝΤ ,με την συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στην Σαββατιάτικη Ελευθεροτυπία αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεσή του με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου:

«Η διαφωνία μου δεν αφορούσε τον ίδιο το μηχανισμό, που τον στηρίξαμε ομόφωνα τον Μάιο του 2010 αλλά τη συμμετοχή του ΔΝΤ σε αυτόν. Οι λόγοι απεμπλοκής μας από το ΔΝΤ είναι προφανείς και από πλευράς Ελλάδας και από πλευράς Ε.Ε. Ο μηχανισμός χρηματοδότησης της Ελλάδας πρέπει να είναι αμιγώς ευρωπαϊκός. Ούτε χρήματα προσφέρει το ΔΝΤ, σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οι ευρωπαϊκοί λαοί, ούτε στην παρακολούθηση του προγράμματος παίζει ενεργό ρόλο, ενώ δημιουργεί διαρκώς προβλήματα».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωσε ότι δεν θα πάει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ακόμη και αν προσκληθεί και ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει νέες οριζόντιες περικοπές.

"Sponsored links"

«Δεν θα ψηφίσω άλλες οριζόντιες περικοπές. Το έκανα ήδη τέσσερις φορές κάτω από συνθήκες εκβιασμού για να μην πτωχεύσει αλλά και για να χρηματοδοτηθεί η χώρα. Έως εδώ λοιπόν. Θα ψηφίσω όμως όλες τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για να δοθεί η μάχη κατά της ύφεσης».

Πηγή: iefimerida.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις