“Λογική η πρόταση Βαρουφάκη” λέει η Γερμανική Συνομοσπονδία Συνδικάτων

Κανένα σχόλιο

“Λογική και δικαιολογημένη” χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Γερμανικής Συνομοσπονδίας Συνδικάτων (DGB ) Ράινερ Χόφμαν την πρόταση του υπουργού οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 1,5% αντί για 4%.

Σε συνέντευξή του στο “Social Europe” o Ρ. Xόφμαν επισημαίνει ότι θα πρέπει να εξεταστεί με προσοχή η πρόταση του κ. Βαρουφάκη για διασύνδεση της αποπληρωμής των επιτοκίων δανεισμού με την οικονομική ανάπτυξη, ενώ επισημαίνει ότι η απαλλαγή από το βάρος του ελληνικού χρέους δεν είναι μια διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί σε 3-5 χρόνια.

Τονίζει μάλιστα, ότι θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη το αποτέλεσμα της κάλπης στην Ελλάδα, που συνιστά αίτημα για αλλαγή της οικονομικής πολιτικής. Ακόμα, απευθύνει έκκληση στα κράτη-μέλη και την Κομισιόν “να κάτσουν στο τραπέζι” με την ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να εξευρεθούν εποικοδομητικές λύσεις.

"Sponsored links"

left.gr

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις