Σ. Τσιόδρας για κορωνοϊό και νέους: “Όντως υπάρχουν κάποια ανησυχητικά δεδομένα για τους νέους ιδιαίτερα από τη Γαλλία”

Κανένα σχόλιο

Στην ημερήσια ενημέρωση για τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ο λοιμοξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε και στην ανησυχητική άνοδο κρουσμάτων σε νέους ανθρώπους σε ηλικία, όπως κατ’ αποκλειστικότητα είχε γράψει στην Ελλάδα ο “Αγώνας της Κρήτης”:

Ο κ. Τσιόδρας σε σχετική ερώτηση είπε:

“Δεν πρέπει να ξεχνάμε το κύριο μήνυμα ότι είναι μία νόσος που μπορεί να μας επηρεάσει όλους.

"Sponsored links"

Όντως υπάρχουν κάποια ανησυχητικά δεδομένα ιδιαίτερα από τη Γαλλία την τελευταία εβδομάδα ότι υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που είναι σοβαρά στην υγεία τους ενώ είναι νέοι. Αυτό είναι σπάνιο και δε συμβαίνει συχνά με τον νέο ιό πρέπει όμως να είμαστε σε αυξημένη επιτήρηση της υγείας μας. Όλοι.”

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις