Λουκέτο και στην ταβέρνα στη Γαύδο και πρόστιμο 3.000 ευρώ για συνωστισμό

Κανένα σχόλιο

Οι έλεγχοι της αστυνομίας δεν περιορίζονται στο νησί τη Κρήτης αλλά φτάνουν μέχρι και στο νοτιότερο κομμάτι της Ευρώπης, την Γαύδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από έλεγχο σε γνωστή ταβέρνα τη Γαύδου η οποία πραγματοποιούσε βραδιά με Κρητικούς καλλιτέχνες, αποφασίστηκε το κλείσιμό της για 15 ημέρες καθώς και η επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ εξαιτίας του συνωστισμού που παρατηρήθηκε.

Να σημειώσουμε ότι καθημερινά επιβάλλονται πρόστιμα και σε όλο το μήκος της Κρήτης.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις