Λουκέτο σε κατάστημα και στην Παλιόχωρα λόγω παραβίασης των μέτρων για τον κορωνοϊό

Κανένα σχόλιο

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και αν και μειωμένη η τουριστική κίνηση, ο πληθυσμός είναι μεγαλύτερος και θέλει να διασκεδάσει. Διασκεδάζουν σε μπαρ, τα οποία όμως εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, είναι σημεία όπου παρουσιάζεται συνωστισμός. Και τα πρόστιμα τώρα είναι τσουχτερά.

Και στην Παλιόχωρα επιβλήθηκε σε επιχείρηση – μπαρ μεγάλο πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ καθώς και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούνταν τα μέτρα προστασίας και οι παρευρισκόμενοι στο μπαρ ήταν περισσότεροι από το προβλεπόμενο.

 

"Sponsored links"

 

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις